Daar sta je dan als ondernemer…

Met een prachtige ondernemersuitdaging. Meer werken ‘aan’ je bedrijf en niet alleen ‘in’ je bedrijf. Dat is wel duidelijk. Jouw prioriteit: je klantenkring in een razend tempo uitbreiden. Ze lijken binnen handbereik. Op Facebook, Instagram en LinkedIn. Maar hoe weet ik ze te bereiken en aan mij te binden?

Weinig vakgebieden zijn zo versplinterd als social media marketing. Iedereen heeft er zijn mening over, talloze goeroes wijzen je allemaal een andere richting. Uiteindelijk volg je na lang wikken en wegen een cursus, blijkt deze alweer verouderd terwijl je deze nog niet eens hebt afgerond.

Social Media Marketing is een levenslange leerschool

Wij geloven dat we hierin veel verder kunnen komen, wanneer we onze kennis, inzichten en nieuwste ontwikkelingen met elkaar kunnen delen. Niet alleen zorgen we er op deze manier voor dat we altijd die kansen grijpen waardoor we voorop blijven lopen in onze eigen markt.

We geloven ook in de kracht van consistentie en structuur. Niet vallen en opstaan, maar structureel bouwen aan ons ‘sociale imperium’. Samen zorgen we voor optimale focus en die belangrijke stok achter de deur bij het realiseren van je volgende doelstelling.

Wij zijn de Social Media Ondernemer Club

Onze club is ontstaan vanuit de behoeften van Mark, Koen en Roel om inzichten met anderen te delen, uitdagingen te bespreken en simpelweg altijd een stok achter de deur te hebben.

Je kent Mark Bongers wellicht van Mark Bongers Academy. Koen van de Wetering en Roel Selten runnen bedrijven AdService en AdPage. Vaak zochten zij elkaar op om met elkaar te brainstormen en elkaar bij te praten over belangrijke ontwikkelingen in de markt.

Mark vertelt: “Ik merkte dat ik het erg prettig vond om regelmatig contact te hebben met andere ondernemers die – net als ik – veel gebruik maken van social media marketing. Zelf ben ik bijvoorbeeld heel bedreven in het geven van webinars. Deze kennis is voor Koen en Roel cruciaal geweest voor het kunnen opschalen met hun bedrijf. Aan de andere kant heb ik door de expertise van Koen en Roel heel veel geleerd over social media software en de nieuwste trends uit Amerika.”

Als deze samenwerking ons zo helpt, waarom kunnen we dit effect dan niet realiseren samen met heel veel ondernemers in Nederland en België? Een hele logische vraag, maar een antwoord daarop was er niet. Tot nu.

Mark, Koen en Roel. Oprichters Social Media Ondernemer

Klaar voor de start?

Hoe zou het zijn als…

Arrow-blue

Er altijd iemand is om met je mee te kijken als vastloopt

Arrow-blue

Je beschikt over de juiste software tools om van A tot Z een campagne op te zetten

Arrow-blue

Je maandelijks wordt geïnspireerd met de nieuwste social media trainingen

Arrow-blue

Je er niet alleen voor staat, maar altijd een stok achter de deur hebt

STOP met zoeken

Welkom bij Social Media Ondernemer. Welkom bij dé social media club van Nederland en België met enthousiaste ondernemers die social media inzetten als hun nummer één marketingtool.

Wat andere ondernemers zeggen over SMO Club:

Klaar voor de start?

Dit krijg je als lid van SMO Club:

SMO
Academy

SMO
Coaching

SMO
Community

SMO Academy

Het enige wat eigenlijk altijd hetzelfde blijft bij social media marketing is verandering. Bijna dagelijks verandert er wel iets  op Facebook, Instagram en LinkedIn. Vaak zijn het kleine dingen en merk je er niet eens iets van, maar soms zijn het grote updates waardoor alles weer helemaal anders werkt.

Erg frustrerend als je net alle technieken onder de knie hebt en weer opnieuw moet gaan uitvogelen hoe alle knoppen werken.

Om te zorgen dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Facebook, Instagram en LinkedIn plannen we iedere maand een live (online) trainingsdag. We plannen altijd maximaal 3 maanden vooruit zodat we de thema’s volledig kunnen afstemmen op de meest actuele updates.

Opnames van de trainingsdagen zijn afloop terug te kijken.

Sfeerimpressie training Copywriting voor Facebook en Instagram

Sfeerimpressie training Landingspagina’s die converteren

SMO Coaching

Maandelijkse challenge

De maandelijkse trainingsdag is tevens de aftrap voor een nieuwe challenge. Je gaat de opgedane kennis op die manier direct zelf toepassen voor jouw business. Op deze manier haal je alles uit de trainingsdagen.

De challenge bestaat uit een reeks van trainingsvideo’s, eventueel aangevuld met een digitaal werkboek. Aan de hand van de trainingsvideo’s, het werkboek en informatieve mailingen ga zelf je aan de slag.

Wekelijkse live Q&A

Loop je vast tijdens een challenge? Of heb je ergens anders hulp bij nodig? Iedere week heb je de mogelijkheid om live je vragen te stellen aan de experts van SMO tijdens de live Q&A.

SMO Community

Als lid van club krijg je toegang tot de online community van SMO. Via de community kom je in contact met ruim 300 ondernemers en de experts van SMO.

Middels de online community kun je continu om hulp en feedback vragen. Ons team van experts staat voor je klaar om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook kun je in de community kennis en inspiratie delen met andere ondernemers. Je kunt eenvoudig in contact komen met andere ondernemers door een prive-bericht te sturen. Er zijn inmiddels al mooie samenwerkingen ontstaan!

Samen met andere social media ondernemers blijf je continue de uitdaging aangaan en vieren we successen.

De investering?

€950,00 excl. BTW per jaar

Kies je voor een jaarlijkse betaling? Dan betaal je eenmalig €950,00. Liever in termijnen betalen? Kies dan voor een betaling per kwartaal, je betaalt dan vier keer €250,00. Na de betaling ontvang je direct de inloggegevens en kun je aan de slag met jouw social media marketing. Wij staan voor je klaar om je te helpen! 

Deze Social Media Ondernemers gingen je voor:

Social media kan een flinke kluif voor je zijn. Er komt veel bij kijken. Daarom koos ik er voor om Social Media Ondernemer  in de hand te nemen. Zij begeleiden me v.a. de Facebook Business Boost in het hele traject van advertenties opstellen en landingspagina’s maken. Er is een groot scala aan mogelijkheden om je vragen te stellen. Ik ben heel tevreden. Chapeau voor SMO!
 

Myriam Senden

HaKOEna

Als ondernemer op het gebied van persoonlijke coaching ben ik liever bezig met het begeleiden van mensen dan met het uitvogelen hoe van alles op het gebied van social media werkt.
Dus ik ben heel blij aangesloten te zijn bij Social Media Ondernemer. Ze organiseren on- en offline inspirerende bijeenkomsten waar ik nieuwe informatie opdoe. Hebben een hele rits aan duidelijke video’s waarmee ik mijn kennis op peil kan krijgen en organiseren wekelijks Q&A’s. Die laatste zijn bijzonder handig en praktisch. Want zodra ik ergens tegenaan loop, heb ik de gelegenheid om mijn vragen te stellen en krijg ik snel en adequaat antwoord waarmee ik meteen praktisch verder kan. Ik kan SMO dus van harte aanbevelen.

Anita Janssen

Bewustwording+

SMO zit eigenlijk altijd in mijn achterhoofd. Als ik even iets moet opzoeken of meer informatie nodig heb dan kijk ik een video of stel ik de vraag op de community. Ik vind het fijn dat het laagdrempelig is, de trainingen zijn voor mij voldoende om ergens mee te kunnen starten en ik heb ook ervaren dat als je een vraag hebt, dat je dan ook erg snel reactie krijgt. Dus dat vind ik zondermeer heel positief!

Jenny Peters

Midlife pitstop

Maak kennis met het SMO expert panel 

Bram Schriks
Leadgeneratie en conversie

Inge Mennen
Content specialist   / Trendwatcher

Amy van Niftrik
Social media advertising / Events

Mark Bongers
CEO Mark Bongers Academy

Roel Selten
CEO AdPage / Mede-eigenaar AdService

Koen van de Wetering
CEO / Oprichter AdPage

Stijn van Hout
Facebook marketing specialist

Jordi van Tuil
Proofly expert

Youri Meuleman
Mede-eigenaar van MailBlue

Remco Treuren
Founder / CEO van WebinarGeek

En verder…

…profiteer je als lid van SMO Club ook van 7 BONUSSEN! 

50% korting op je ticket voor het Social Media Ondernemer Congres

Toegang tot de opnames van alle edities van het Social Media Ondernemer Congres

Toegang tot de opnames van alle live trainingsdagen

Gratis gebruik van het Premium Pakket bij de Nederlandse landingspaginatool Adpage

Sluit gratis je Lite-pakket af met 500 contacten bij e-mailmarketingtool MailBlue

Gratis gebruik van het Starterspakket voor de webinarsoftware van WebinarGeek

Gratis gebruik van Pro Pakket bij notificatietool Proofly

Veelgestelde vragen (FAQ)
Hoelang ben ik lid van de SMO Club?

Je meld je aan bij de SMO Club voor tenminste één jaar. Je kunt kiezen voor een betaling per jaar of per kwartaal, maar in beide gevallen ben je dus een jaar lid. Tussentijds stopzetten is niet mogelijk. Na ieder jaar wordt je membership automatisch voor je verlengd. Stoppen met SMO Club? Geen probleem, ieder jaar kun je zelf aangeven om je membership stop te zetten.

Kan ik ook voor een maand (of aantal maanden) lid worden van SMO Club?

Nee, dat is niet mogelijk. De waarde die een lid van Social Media Ondernemer ontvangt is simpelweg de waarde voor een heel jaar. Een maandelijks lidmaatschap zou er voor kunnen zorgen dat een lid de totale waarde in een maand zou kunnen claimen. Denk bijvoorbeeld aan het ticket van het congres of het bekijken van alle trainingen binnen een maand.

Wil je graag eerst eens rondkijken in onze club? Dan kun je de gratis proefperiode van 14 dagen eens proberen.

Zijn de maandelijkse trainingen geschikt voor mij?

We streven er naar om trainingen aan te bieden voor alle niveaus. Instappen op basisniveau of juist al ver gevorderd? Geen probleem, voor iedereen komt van alles voorbij.

Hoe gaan de maandelijkse trainingsdagen precies in zijn werk?

Omdat de social media wereld zo snel verandert worden de trainingen maximaal 3 maanden vooruit gepland zodat we deze altijd kunnen afstemmen op de meest recente updates. Zo kan iedereen zich altijd blijven ontwikkelen op basis van de meest actuele beschikbare kennis.

De trainingsdagen vinden in principe altijd online plaats via Zoom en worden geleid door een van de experts van SMO. Daarnaast zullen enkele trainingsdagen ook op locatie plaatsvinden.

Er worden altijd opnames gemaakt tijdens de trainingsdagen. Dus ook als je er een keer niet bij kunt zijn kun je afloop alles terugkijken.

Is de SMO Club geschikt voor business to business?

De SMO Academy, Coaching en Community is geschikt voor alle branches en vakgebieden. Social media marketing speelt in alle branches een belangrijke rol, of dit nu voor de consumenten- of zakelijk markt is.

Zodra er een SMO Pro groep compleet is, ontvang je van ons een datumprikker. Op basis van de datumprikker wordt de definitieve startdatum bepaald, vanaf dat moment gaat het jaar in. 

Bij aanmelding voor SMO Pro krijg je al direct toegang tot het pakket van SMO Club. Je kunt dus al direct starten.