Over Social Media Ondernemer

 

Social Media Ondernemer is ontstaan vanuit een samenwerking tussen drie jonge en ambitieuze ondernemers: Roel, Koen en Mark.

 

Koen en Roel zijn eigenaar van AdService, waarmee zij succesvolle advertentie-strategieën opzetten én uitvoeren voor bedrijven. Met hun eigen landingspagina-tool AdPage zetten zij effectieve en succesvolle campagnes op. 

 

Mark is een marketeer met een grote passie voor Facebook-marketing. In 2015 startte Mark met zijn eigen academie: Mark Bongers Academy. Hiermee heeft Mark inmiddels al honderden ondernemers, artiesten en marketeers in binnen- en buitenland geholpen met het behalen van geweldige resultaten uit het zakelijke gebruik van Facebook.

 

Mark kreeg van zijn cursisten vaak de vraag of hij hen ook structureel zou kunnen ondersteunen. Door de snel veranderende wereld van social media is het belangrijk om bezig te blijven. Echter door gebrek aan tijd en mankracht moest Mark zijn cursisten vaak teleur stellen. De vraag bleef echter altijd in zijn achterhoofd spelen. Er moest toch een mogelijkheid zijn om ondernemers op een laagdrempelige manier te blijven ondersteunen bij hun social media marketing?
 

De kracht van Social Media Ondernemer zit hem voornamelijk in het delen van kennis, inspiratie, ideeën, succesverhalen en zeker ook de valkuilen van ondernemers. De samenwerking met experts op het gebied van social media marketing maakt Social Media Ondernemer tot een waardevol platform. Ondernemers en experts versterken elkaar en groeien zo samen uit tot de ultieme ‘Social Media Ondernemer’.

Maak kennis met de Social Media Ondernemer Club waar we jou samen als een ware social media genie gaan neerzetten. We moedigen je aan te leren en jezelf te ontwikkelen. Dit geeft je de mogelijkheid om jouw business naar een hoger level te tillen door middel van de juiste social media marketing.

Exclusieve trainingen voor onze leden:

Alles over adverteren op LinkedIn, hoe maak ik optimaal gebruik van mijn connecties?

Succesvol adverteren op Facebook, hoe werkt het Facebook algoritme en meer.

Hoe ga ik om met hashtags? Wat houdt Influencer marketing in? Hoe bouw ik mijn eigen Insta-stijl?

Alles over adverteren op LinkedIn, hoe maak ik optimaal gebruik van mijn connecties?

Hoe krijg ik meer bereik met mijn video’s op YouTube?

Hoe krijg ik meer bereik met mijn video’s op YouTube?

Adverteren op Snapchat begint serieuze vormen aan te nemen. Hoe ga ik van start?

Hoe Pins zullen resulteren in meer websitebezoekers en verkopen.

Deelnemen aan onze community van ondernemers en experts

We heten je van harte welkom in een warme club, waar je jezelf voor geen enkele vraag hoeft te schamen. Sluit je aan bij een netwerk van gelijkgestemde ondernemers, marketeers en de meest vooraanstaande social media marketing experts van Nederland. Zij staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Anneke van der Voort- Kruk
Anneke van der Voort- Kruk

LinkedIn Expert

Zet LinkedIn slim in, en de zakelijke wereld ligt aan je voeten. Met die overtuiging geeft Anneke van der Voort LinkedIn trainingen en begeleidt ze ondernemers naar een sterk personal brand op LinkedIn.

Jordi van Tuil
Jordi van Tuil

Proofly Expert

Jordi is al meerdere jaren actief bij AdPage en weet dan ook natuurlijk wat wel en niet aanslaat op het gebied van conversies en leads genereren. Hij heeft door zijn passie voor programmeren ook de toepassing Proofly gemaakt. Dit maakt hem de ultieme expert!

Bram Schriks
Bram Schriks

Leadgeneratie en conversie 

Bram is kenner op het gebied van leadgeneratie en hoe leads omgezet kunnen worden naar klanten voor jouw onderneming! Hij helpt je jouw potentiële klanten op te voeden tot koper en tevreden klant.

Youri Meuleman
Youri Meuleman

Funnel expert

Youri is de oprichter van OVA B.V. en Shareholder bij MailBlue B.V. Hij specialiseert zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van funnels & advertising.

Bastiaan Vercouteren
Bastiaan Vercouteren

Blog expert

Bastiaan heeft al ruim 15 jaar ervaring in het schrijven van online teksten voor verschillende bedrijven. Onder meer voor Monsterboard, Twitter en Discovery Channel. Sinds 2016 leert hij ondernemers om zelf te bloggen, zodat ze meer bereik en meer klanten krijgen.

Stijn van Hout
Stijn van Hout

Facebook Messenger Specialist

Steeds meer klantcontacten vinden plaats in chats via Messenger en WhatsApp. Stijn kan je helpen met chatbots en automation.

Amy van Niftrik
Amy van Niftrik

Blogger/social event marketing

Het opzetten en verkopen van events via o.a. Facebook. Amy weet er wel raad mee.

Inge Mennen
Inge Mennen

Blogger/social trendwatcher

Inge is redacteur bij Social Media Ondernemer en blogt als social media expert wekelijks over de nieuwste trends en updates.

Roel Selten
Roel Selten

CEO AdPage

Heeft succesvolle campagnes gedraaid voor o.a. Unicef, WNF, Body en Fit shop…. Etc.

Mark bongers
Mark bongers

CEO Mark Bongers Academy

De meest bekende Facebook marketing specialist van Nederland, auteur van 3 boeken over Facebook marketing.

Koen van de Wetering
Koen van de Wetering

CEO/ Oprichter AdPage

Dé expert van Nederland op het gebied van campagnes en landingspagina’s.

Volg ons op social media