Social media marketing een doolhof?

Je staat er niet alleen voor als lid van Social Media Ondernemer.

Social Media Ondernemer Club

Ben jij een ondernemer die vecht met de constante verandering en terugkerende updates van FacebookInstagram en LinkedIn?  Dan heten we je van harte welkom bij onze club!

 

Welkom op de plek waar je er niet langer alleen voor staat. We weten allemaal hoe het voelt om vast te lopen, terwijl je juist zoveel tijd en energie hebt gestoken in je social media campagne.Dat behoort nu definitief tot de verleden tijd!

 

Bij Social Media Ondernemer helpen we elkaar. Samen doen we er alles aan om het online ondernemen eenvoudiger én leuker te maken. Want in een social media landschap dat zo snel en veel verandering doormaakt kan iedereen wel wat hulp gebruiken!

Maak kennis met de Social Media Ondernemer Club waar we jou samen als een ware social media genie gaan neerzetten. We moedigen je aan te leren en jezelf te ontwikkelen. Dit geeft je de mogelijkheid om jouw business naar een hoger level te tillen door middel van de juiste social media marketing.

Exclusieve trainingen voor onze leden:

Succesvol adverteren op Facebook, hoe werkt het Facebook algoritme en meer.

Hoe ga ik om met hashtags? Wat houdt Influencer marketing in? Hoe bouw ik mijn eigen Insta-stijl?

 

Alles over adverteren op LinkedIn, hoe maak ik optimaal gebruik van mijn connecties?

Hoe verstuur ik automatische mails nadat iemand zich inschrijft op mijn campagne, wat is een mailfunnel en wat zijn automations en hoe maak ik deze?

Alles over het maken van landingspagina’s die je kunt inzetten voor je social media campagne.

Leer hoe je met Proofly slimme notificaties en pop-ups op je website of landingspagina plaatst.

 

Hoe krijg ik meer bereik door het inzetten van blogs?

 

Alles over het geven van webinars, waarmee je jouw publiek kunt bereiken.

 

Zodra er op bovenstaande gebieden nieuwe ontwikkelingen zijn, worden hier trainingen over geplaatst op de community!

 

Maak kennis met de experts van Social Media Ondernemer

Social Media Ondernemer is een warme club waar je je voor geen enkele vraag hoeft te schamen. Sluit je aan bij een netwerk van gelijkgestemde ondernemers en marketeers. Daarnaast hebben de meest vooraanstaande social media marketing experts van Nederland zich aangesloten bij Social Media Ondernemer. Antwoord op al jouw vragen, direct van de experts! 

Anneke van der Voort- Kruk
Anneke van der Voort- Kruk

LinkedIn Expert

Zet LinkedIn slim in, en de zakelijke wereld ligt aan je voeten. Met die overtuiging geeft Anneke van der Voort LinkedIn trainingen en begeleidt ze ondernemers naar een sterk personal brand op LinkedIn.

Jordi van Tuil
Jordi van Tuil

Proofly Expert

Jordi is al meerdere jaren actief bij AdPage en weet dan ook natuurlijk wat wel en niet aanslaat op het gebied van conversies en leads genereren. Hij heeft door zijn passie voor programmeren ook de toepassing Proofly gemaakt. Dit maakt hem de ultieme expert!

Bram Schriks
Bram Schriks

Leadgeneratie en conversie 

Bram is kenner op het gebied van leadgeneratie en hoe leads omgezet kunnen worden naar klanten voor jouw onderneming! Hij helpt je jouw potentiële klanten op te voeden tot koper en tevreden klant.

Youri Meuleman
Youri Meuleman

Funnel expert

Youri is de oprichter van OVA B.V. en Shareholder bij MailBlue B.V. Hij specialiseert zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van funnels & advertising.

Bastiaan Vercouteren
Bastiaan Vercouteren

Blog expert

Bastiaan heeft al ruim 15 jaar ervaring in het schrijven van online teksten voor verschillende bedrijven. Onder meer voor Monsterboard, Twitter en Discovery Channel. Sinds 2016 leert hij ondernemers om zelf te bloggen, zodat ze meer bereik en meer klanten krijgen.

Stijn van Hout
Stijn van Hout

Facebook Messenger Specialist

Steeds meer klantcontacten vinden plaats in chats via Messenger en WhatsApp. Stijn kan je helpen met chatbots en automation.

Amy van Niftrik
Amy van Niftrik

Blogger/social event marketing

Het opzetten en verkopen van events via o.a. Facebook. Amy weet er wel raad mee.

Inge Mennen
Inge Mennen

Blogger/social trendwatcher

Inge is redacteur bij Social Media Ondernemer en blogt als social media expert wekelijks over de nieuwste trends en updates.

Roel Selten
Roel Selten

CEO AdPage

Heeft succesvolle campagnes gedraaid voor o.a. Unicef, WNF, Body en Fit shop…. Etc.

Mark bongers
Mark bongers

CEO Mark Bongers Academy

De meest bekende Facebook marketing specialist van Nederland, auteur van 3 boeken over Facebook marketing.

Koen van de Wetering
Koen van de Wetering

CEO/ Oprichter AdPage

Dé expert van Nederland op het gebied van campagnes en landingspagina’s.

Maak in een handomdraai je eigen social media campagnes

Als lid van Social Media Ondernemer maak je gratis onbeperkt gebruik van de krachtige tool Adpage. Creëer zelf de mooiste webpagina’s, winacties, landingspagina’s en social salescampagnes. Bespaar op marketingbureaus. Met Adpage staat je social media campagne snel en eenvoudig, zonder enige technische kennis.

Vergroot je winst met marketing automations van MailBlue

Hoe verstuur ik automatische mails nadat iemand zich inschrijft op mijn campagne, wat is een mailfunnel en wat zijn automations en hoe maak ik deze? Met MailBlue creër je volledige funnels, e-mail marketing en automation personaliseren en split testen uitvoeren. Verder krijg je rapportages met duidelijke overzichten over de resultaten van jouw mailings. Als lid van Social Media Ondernemer kun je direct aan de slag met deze mailingtool.

Organiseer en host je webinars in een handomdraai

Succesvolle webinars organiseren was nog nooit zo makkelijk met de slimme webinar software van WebinarGeek. Organiseer en host jouw webinar in een handomdraai. De webinar software is eenvoudig te integreren met andere marketingtools, zodat je nog meer uit je webinars kunt halen.

Plaats heel eenvoudig pop-ups en slimme notificaties op jouw website en landingspagina!

Jouw website of landingspagina zo efficiënt mogelijk inrichten? Goedwerkende notificaties en pop-ups zonder te coderen en andere moeilijke activiteiten? Het maken en plaatsen van deze berichten was nog nooit zo gemakkelijk. Met Proofly plaats jij binnen 5 minuten alle gewenste notificaties en pop-ups op jouw pagina's!

 

Deelname aan inspirerende events

 
 

Seizoenborrel

Als lid van Social Media Ondernemer ben je van harte welkom op een van onze seizoensborrels.

 

Live Clinics

 

Wij organiseren één keer per maand een live clinic voor leden en niet-leden. Natuurlijk krijgen leden hierbij een flinke korting! Ideaal om jouw kennis op een bepaald gebied bij te spijkeren.

 

Social Media Ondernemer Congres 

De derde editie van het jaarlijkse congres van Social Media Ondernemer vindt plaats in 2021. Bespaar honderden euro’s op de ticketprijzen, want als lid mag jij natuurlijk met fikse korting naar binnen. Bovendien ontvang je na afloop de video-opnames. Ontmoet diverse experts en topsprekers. Programma volgt.

We zetten het voor je op een rij

Trainingen

Door de snel veranderende wereld van social media marketing is het moeilijk continu up to date te blijven. Deelnemen aan live trainingen kost veel tijd en geld. De stof die je krijgt is na een half jaar vaak verouderd. Met de online trainingen van Social Media Ondernemer bepaal je zelf waar en wanneer je trainingen volgt om jezelf te blijven ontwikkelen op social media marketing gebied. Met iedere maand nieuwe trainingen ben jij altijd op de hoogte!

✅  Facebook trainingen

✅  Instagram trainingen

✅  LinkedIn trainingen

✅  Blog trainingen

Community

Social Media Ondernemer is meer dan alleen een club die kennis deelt. Een belangrijk onderdeel is onze community, daar helpen wij elkaar, krijg je hulp van experts en sta je er dus nooit alleen voor.

✅  Expert support en coaching

✅  Expert Q&A webinars

✅  Een plek waar social media ondernemers en experts samenkomen

 

Tools

Als lid mag je gebruik maken van een viertal tools. AdPage is de Nederlandse
landingspagina tool van dit moment. Om in een handomdraai de vetste pagina’s voor jouw social media campagne te maken. Met MailBlue maak je jouw campagnes compleet door het inzetten van funnels en mail automations. Met de slimme webinar software van WebinarGeek is het organiseren van succesvolle webinars dan ooit. Met Proofly plaats je slimme notificaties en pop-ups op jouw landingspagina of website.

✅  Premium AdPage membership

✅  Lite MailBlue membership

✅  Starter WebinarGeek membership

✅  Pro Proofly membership

Events

Misschien denk je "leuk, al die online handvaten, maar ik vind offline ook belangrijk". Nou mooi, wij ook! En daarom hebben we ook leuke offline events. 

✅  Toegang tot het jaarlijkse Social Media Ondernemer Congres

✅  Meerdere seizoensborrels

✅  Toegang tot de opnames van alle edities van het Social Media Ondernemer Congres

✅  Flinke kortingen op maandelijkse live clinics


Als lid ontvang je €7965,- waarde aan voordelen voor slechts €1188,-

 

Nu voor maar €950,- per jaar of €250,- per kwartaal!

 

Voor maar € 950,- per jaar ontvang je:

 

Online Training

Continu voorop blijven in jouw branche door jezelf te blijven ontwikkelen met onze Social Media Marketing trainingen.


Facebook trainingen

t.w.v. € 700,-


Instagram trainingen 

t.w.v. € 500,-

 


LinkedIn trainingen

t.w.v. € 500,-

                               

T.w.v. € 1700

 

Community

Social Media ondernemer is meer dan alleen een club die kennis deelt. Een belangrijk onderdeel is onze community, daar helpen wij elkaar, krijg je hulp van experts en sta je er dus nooit alleen voor.


Expert support
t.w.v. € 700,-


Expert Q&A webinars
t.w.v. € 300,-


Community
t.w.v. € 450,-


T.w.v.€ 1450

Tools

  AdPage | MailBlue | WebinarGeek | Proofly

AdPage is de Nederlandse landingspagina tool van dit moment. Om in een handomdraai de vetste pagina’s voor jouw social media campagne te maken.

Met MailBlue maak je jouw campagnes compleet door het inzetten van funnels en mail automations.

Met de slimme webinar software van WebinarGeek is het organiseren van succesvolle webinars dan ooit.

Met Proofly plaats je slimme notificaties en pop-ups op jouw landingspagina of website.


AdPage Premium membership voor 1 jaar

t.w.v. € 540,-


MailBlue Lite membership voor 1 jaar 

t.w.v. € 180,-

 


WebinarGeek Starter membership voor 1 jaar

t.w.v. € 108,-

 


Proofly Pro membership voor 1 jaar

t.w.v. € 108,-

 


AdPage trainingen

t.w.v. € 400,-

                              


MailBlue trainingen

t.w.v. € 400,-

                                


Proofly trainingen

t.w.v. € 400,-

                                


WebinarGeek trainingen

t.w.v. € 400,-

                                


Supersnelle Nederlandse support!

                                


             T.w.v.€ 2536

 

Events  

 Misschien denk je "leuk, al die online handvaten maar ik vind offline ook belangrijk". Nou mooi, wij ook! En daarom hebben we ook leuke offline events.


Toegang tot de opnames van alle edities van het Social Media Ondernemers Congres

t.w.v. € 175,-

 


Seizoensborrels

t.w.v. € 175,-

 


Toegang tot het Social Media Ondernemers Congres 2020

t.w.v. € 249,-


Flinke kortingen op maandelijkse live clinics

t.w.v. € 480,-

 


             T.w.v.€ 1079

Voordelen van lidmaatschap:

Toegang tot al onze online trainingen met alles wat je moet weten rondom social media marketing. Maandelijks een nieuwe online training met actuele social media onderwerpen.

Gericht op de ondernemer.

Je staat er nooit meer alleen voor in de drukke, overweldigende wereld van social media

Expert interviews en insights in de werkwijze van succesvolle social media ondernemers

Contact met soortgelijke ondernemers via onze community page

Online support, coaching en Q&A webinars van onze social media experts

Het deelnemen aan vette challenges die jou en jouw peers uitdagen succesvolle en winstgevende social media campagnes op te zetten

Gratis toegang tot het jaarlijkse Social Media Ondernemers congres

Gratis toegang tot de opnames van het Social Media Ondernemers congres

Vele leuke aanbiedingen bij onze partners zoals: 10% korting op de live trainingen bij de Mark Bongers Academy

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe lang zit je aan een membership vast?

Vooralsnog werken wij alleen met memberships van een jaar. Je kunt er dus na een jaar voor kiezen op te zeggen of nog een jaar lid te blijven.

Waarom werken jullie alleen met jaarlijkse abonnementen?

De waarde die een lid van Social Media Ondernemer ontvangt is simpelweg de waarde voor een jaar. Een maandelijks lidmaatschap zou er voor kunnen zorgen dat een lid de totale waarde in een maand zou kunnen claimen. Denk bijvoorbeeld aan het ticket van het congres of het bekijken van alle trainingen binnen een maand.  

Is het ook mogelijk om losse tickets voor de events te kopen?

Voor het jaarlijkse Social Media Ondernemer Congres worden ook losse tickets verkocht. Echter als lid van Social Media profiteer je van diverse voordelen, waaronder dus gratis toegang tot alle live events!  

Kan ik ook per kwartaal betalen?

De betaling vindt plaats per jaar of per kwartaal en gebeurt middels automatische incasso. Wel profiteer je bij ons van een mooie korting wanneer je voor de jaarlijkse betaling kiest.

Zijn de trainingen geschikt voor mij als beginner?

We streven naar trainingen waar iedereen wat aan heeft. We zorgen er dus ook voor dat je helemaal bij de basis kunt instappen indien nodig en zo alle trainingen kunt doorlopen. Wanneer je al een basiskennis hebt kun je direct starten met een van de meer gevorderde trainingen. Omdat de social media wereld zo snel verandert zullen we trainingen blijven updaten en maken zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen!

Is Social Media Ondernemer geschikt voor business to business?

Onze trainingen zijn zeer zeker ook geschikt voor business to business! Ondanks dat wordt er in onze ogen al zoveel aangeboden voor B2B en kozen wij er daarom voor ons te focussen op het helpen van de zelfstandige ondernemer.

Staat je antwoord er niet tussen?

Neem contact met ons op!

 

info@socialmediaondernemer.nl

Volg ons op social media