Youri Meuleman

Facebook advertising- en Funnelexpert

Het verhaal van de jonge ondernemer Youri, startte al op 12-jarige leeftijd. Op vrijmarkten kocht hij spullen om deze vervolgens met marge te verkopen. Een oom zag zijn interesse voor handel en bood aan een webshop voor hem te bouwen, zodat hij zijn spullen ook online kon gaan verkopen. Op 12-jarige leeftijd had Youri zijn eerste webshop.

Zijn handelsgeest ging verder. Vanuit zijn kluisje op de middelbare school verkocht Youri o.a. Mentos rolletjes en Bjorn Borg onderbroeken. En terwijl hij op school druk was met zijn ‘handel’ liep zijn webwinkel lekker door. Op zijn hoogtepunt beheerde hij 8 webwinkels, een aantal affiliate websites en deed hij daarnaast freelance opdrachten.

Vanaf zijn 14e ging Youri zich ook bezig houden met online marketing. In 2013 kreeg hij de kans om voor Eelco de Boer aan de slag te gaan en al snel werd duidelijk waar zijn kracht lag: marketingcampagnes en dan met name de advertenties op Facebook.

In april 2016 ontstond OVA.nl. Met deze website kan Youri doen wat hij het allerleukst vind: ondernemers helpen bij hun online marketing. Ook is Youri mede-eigenaar van MailBlue. Daar specialiseert hij zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van funnels en advertenties. In 2017 liet hij MailBlue met 2887,5% groeien in bedrijfsresultaat!

Youri gaat jouw precies vertellen hoe hij zijn eigen mailinglijst heeft laten groeien naar ruim 100.000 contacten, en dat alles door het inzetten van Facebook advertenties. Hij deelt een compleet stappenplan zodat jij zijn strategie direct kan toepassen in jouw bedrijf.

Volg Youri op Facebook