Ninke van der Leck

Businesscoach

Ninke is misschien wel de bekendste vrouwelijke businesscoach van Nederland. Ze helpt ondernemers een bedrijf te bouwen waarmee ze een comfortabel leven krijgen, net zoals ze zelf heeft. Dit  succes kwam haar niet zomaar aanwaaien.

Ze was een socio-student op kistjes en werd alleenstaande moeder op haar 27ste. Na de geboorte van haar jongste zoon bleek ze een auto-immuunziekte te hebben. Jarenlang was het een uitdaging om zich lekker in haar vel te voelen en genoeg energie te hebben om haar bedrijf te runnen. 

Inmiddels is ze happily married, trotse moeder van 3 jongens en verdient ze meer dan 1 miljoen omzet per jaar in nog geen 24 uur per week.

Ninke heeft zich dankzij haar social media strategie weten te onderscheiden en heeft inmiddels ruim 53.000 volgers op Facebook. Ninke is misschien wel hét voorbeeld waar wij bij Social Media Ondernemer in geloven: iedere gedreven ondernemer kan doorbreken op social media, ook als je vanaf niets moet beginnen.

 Verlang jij ernaar om je eigen barrières te doorbreken? En wil je slim bouwen aan je business zodat je een prachtig leven krijgt? Ninke helpt je hierbij! 

Volg Ninke op Facebook