SOCIAL MEDIA ONDERNEMER CONGRES 2020

23 SEPTEMBER 2020 - CONGRESCENTRUM 1931 DEN BOSCH 

 

 De eerste 200 tickets zijn verkrijgbaar voor slechts €125,-

Ben jij er komende editie bij?

#SMOC2020

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden

Laat je samen met honderden andere ondernemers inspireren door de top social media experts van Nederland tijdens hét social media congres van de Benelux!

De eerste 200 tickets zijn verkrijgbaar voor slechts €125,-

SPREKERS 2020

Uiteraard is 'onze Mark' gewoon weer van de partij komende editie. Ook neemt Facebook- en Funnelexpert Youri Meuleman weer plaats op het podium. Wie deze mannen tijdens het congres verder komen versterken? Dat houden we nog even voor ons zelf. Wel kunnen we nu al zeggen dat dé top van de Nederlandse ondernemers op het podium zullen verschijnen. 

Mark Bongers

Facebook Expert

Youri Meuleman

Facebook advertising- en Funnelexpert

???

Nieuwe sprekers volgen

???

Nieuwe sprekers volgen

PROGRAMMA

Keynote sessies

Net als tijdens de eerste editie zullen er ook dit jaar inspirerende sprekers hun verhaal en kennis met je delen. Op het grote podium kun je deze dag meerdere keren een keynote sessie bijwonen.

Breakout sessies

Anders dan vorig jaar zullen er dit jaar ook diverse break-out sessies plaatsvinden. Naast het plenaire programma kun je deelnemen aan interactieve workshops en activiteiten.

Praktische informatie

 

Datum

23 september 2020

Tijd

10.00 tot 16.30 uur

Locatie

Congrescentrum 1931 - Den Bosch

De eerste 200 tickets zijn verkrijgbaar voor slechts €125,-

Netwerken


Met 1.200 ondernemers in de zaal ben je letterlijk omringd door gelijkgestemden. Ga in gesprek en leer van elkaar. Volop kansen om jouw zakelijke netwerk verder uit te breiden.

Q & A


Tijdens de sessies is het ook mogelijk om vragen te stellen aan de sprekers. Een brandende vraag? Stuur vooraf je vraag in. Veelgestelde vragen komen tijdens de sessies aan bod.

Lunch & Borrel


Tijdens de lunch zijn er volop mogelijkheden om met andere ondernemers te connecten. Tijdens de lunch niet gelukt? Na afloop drinken we samen een borrel om de inspirerende dag goed af te sluiten!

 De eerste 200 tickets zijn verkrijgbaar voor slechts €125,-