SOCIAL MEDIA ONDERNEMER CONGRES 2020

23 SEPTEMBER 2020 - CONGRESCENTRUM 1931 DEN BOSCH 

 

Beperkt aantal tickets beschikbaar voor de prijs van €145

Beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor slechts €145! 

#SMOC20

Laat je samen met honderden andere ondernemers inspireren door de top social media experts van Nederland tijdens hét social media congres van de Benelux!

Beperkt aantal tickets beschikbaar voor de prijs van €145

SPREKERS 2020

Tijdens de tweede editie van het Social Media Ondernemer Congres zullen maar liefst 18 sprekers het podium betreden. De mooiste verhalen, ervaringen en tips worden gedeeld door de top social media experts van Nederland. 

Faya | Actrice / Schrijfster 

Mykillerbodymotivation

Charlotte van ' t Wout | Instagram Influencer 

C-Academy / SPOT Amsterdam

Aartjan van Erkel | Bekendste copywriter van Nederland

Schrijven voor internet

Corinne Keijzer | LinkedIn Expert

Digital Moves

Mark Bongers | Facebook expert

Mark Bongers Academy

Marlou Volkerink | Businesscoach

Marlou.nl

Kirsten Jassies | Social media expert

Instaproof

Youri Meuleman | Funnel expert

OVA.nl

Mariko Naber | Branding- en online marketing expert

Sell your stuff online

Koen van de Wetering | Landingspagina expert 

AdPage

Stijn van Hout | Messenger Expert

Mark Bongers Academy

Dennis van den Berge | Eigenaar

MailBlue 

Remco Treuren | Webinar marketing expert

WebinarGeek

Kelly Meeus | Canva Expert

Sprankel Online

Rob van Berkel | Fotograaf

Rob van Berkel Photography

Anneke van der Voort | No-nonsense LinkedIn Expert

PRminded

Bastiaan Vercouteren | Blogexpert

Blogkracht

Arlette Dijkstra | Pinterest Expert / Eigenaar

PinCreative

PROGRAMMA

Keynote sessies

Net als tijdens de eerste editie zullen er ook dit jaar inspirerende sprekers hun verhaal en kennis met je delen. Op het grote podium kun je deze dag meerdere keren een keynote sessie bijwonen.

Breakout sessies

Anders dan vorig jaar zullen er dit jaar ook diverse break-out sessies plaatsvinden. Naast het plenaire programma kun je deelnemen aan interactieve workshops en activiteiten.

TERUGBLIK

Social Media Ondernemer Congres 2019

Praktische informatie

 

Datum

23 september 2020

Tijd

10.00 tot 16.30 uur

Locatie

Congrescentrum 1931 - Den Bosch

Beperkt aantal tickets beschikbaar voor de prijs van €145

Netwerken


Met 1.200 ondernemers in de zaal ben je letterlijk omringd door gelijkgestemden. Ga in gesprek en leer van elkaar. Volop kansen om jouw zakelijke netwerk verder uit te breiden.

Q & A


Tijdens de sessies is het ook mogelijk om vragen te stellen aan de sprekers. Een brandende vraag? Stuur vooraf je vraag in. Veelgestelde vragen komen tijdens de sessies aan bod.

Lunch & Borrel


Tijdens de lunch zijn er volop mogelijkheden om met andere ondernemers te connecten. Tijdens de lunch niet gelukt? Na afloop drinken we samen een borrel om de inspirerende dag goed af te sluiten!

Beperkt aantal tickets beschikbaar voor de prijs van €145

FAQ

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Tickets

Wat is de ticketprijs?

De reguliere ticketprijs is €249. Echter worden in de aanloop van het congres de ticketprijzen in verschillende fases aangeboden, hoe eerder je reserveert hoe goedkoper het ticket.

Leden van Social Media Ondernemer kunnen gratis een ticket voor het congres claimen. Maar informatie over een lidmaatschap van Social Media Ondernemer vind je hier.

Hoe betaal ik mijn ticket?

Je betaalt de tickets direct online. De online betaalmogelijkheden die we aanbieden zijn iDeal en Bancontact.

Ik heb een ticket voor het Social Media Ondernemer congres besteld maar geen factuur ontvangen. 

Normaliter ontvang je binnen enkele dagen na aanmelding een factuur per mail vanuit het ticketsysteem. Het zou kunnen dat deze mail onverhoopt in je spambox terecht is gekomen. Geen factuur ontvangen? Stuur dan even een mailtje info@socialmediaondernemer.nl.

Ik kan mijn e-ticket nergens meer vinden. 

Je kunt inloggen in het ticketsysteem van RD Tickets om je ticket opnieuw te downloaden. Dat kan via deze link, https://www.rdtickets.nl/inloggen. Kun je daar je e-ticket ook niet vinden? Dan kun je het beste even contact opnemen met RD Tickets via tickets@rdtickets.nl.

Staan de e-tickets op naam?

De bestelde tickets staan op naam van de persoon die deze besteld heeft. Het is niet nodig om deze per persoon op naam te zetten. Bij binnenkomst worden de e-tickets gescand.

Zijn er vaste zitplaatsen?

Nee, het congres is een ongeplaceerd evenement. Bij binnenkomst kies je dus zelf een plekje in de zaal.

Tot wanneer kan ik een ticket voor het Social Media Ondernemer Congres kopen?

Zolang er nog kaarten beschikbaar zijn kun je tickets bestellen, dus in principe zelfs tot 1 dag voor aanvang. Hou er echter rekening mee dat de ticketprijzen omhoog gaan en dat er beperkte plaatsen beschikbaar zijn. Dus hoe eerder je reserveert hoe lager de ticketprijs. Dus: wacht niet te lang!

Bieden jullie groepskorting aan? 

Bij groepen vanaf 10 personen kunnen we een groepskorting aanbieden. Hiervoor graag een mail sturen naar info@socialmediaondernemer.nl.

Ik heb een ticket gekocht maar kan er helaas niet bij zijn. Wat nu? 

Zoals in de Algemene Voorwaarden is aangegeven is kosteloos annuleren enkel mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Uitsluitend mogelijk per mail naar info@socialmediaondernemer.nl.  

Programma

Waar vind ik het volledige programma?

Je vindt het meeste actuele programma hier

Moet ik me vooraf aanmelden voor de breakout-sessies?

Ja, dit is wel aan te raden. Iedere breakout-sessie heeft ruimte voor een maximaal aantal personen. Om teleurstelling te voorkomen gaat deelname aan de breakout-sessies dus op basis van inschrijving. In het programma vind je hier de mogelijkheden voor. Ook ontvang je hierover nog informatie per mail.

Locatie

Waar vind het Social Media Ondernemer Congres plaats?

Het congres vindt plaats in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Het adres van de locatie is:

Congrescentrum 1931

Oude Engelenseweg 1

5222 AA ’s-Hertogenbosch

Kan ik parkeren bij de locatie?

Je kunt je auto parkeren op één van de 700 parkeerplaatsen voor de deur van 1931. Mocht dat niet voldoende zijn, kan er nog altijd uitgeweken worden naar één van de 4.000 parkeerplaatsen van de Brabanthallen. Daarnaast beschikt 1931 ook nog over 4 elektrische oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deze bevinden zich rechts van de ingang, naast de fietsenstalling.

Houd er rekening mee dat je voor het uitrijden een parkeerkaart nodig hebt. Deze zijn verkrijgbaar bij de balie van 1931. Let op! Je kunt hier alleen met pin betalen.

Ik kom met het openbaar vervoer. Hoe is de bereikbaarheid van de locatie?

Ook met het openbaar vervoer is 1931 uitstekend bereikbaar. 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand van ’s-Hertogenbosch Centraal Station. Wanneer he de stationsuitgang ‘Paleiskwartier/Brabanthallen’ neemt, zie je de toren van het congrescentrum na ongeveer 10 minuten verschijnen. Deze toren is tevens de hoofdentree van 1931 Congrescentrum.

Overig

Voor wie is het Social Media Ondernemer Congres Bedoeld?

Het Social Media Ondernemer Congres is bedoeld voor ondernemers, (online) marketeers en iedereen die geïnteresseerd is in de zakelijke mogelijkheden van social media.  

Zijn de presentaties van de verschillende spreker na afloop ook digitaal beschikbaar?

Het gehele congres wordt op video vastgelegd en wordt na afloop van het congres exclusief beschikbaar voor de leden van Social Media Ondernemer. Indien je geen lid bent van Social Media Ondernemer heb je dus ook geen toegang tot de digitale versies van de diverse presentaties. Meer informatie over het lidmaatschap van Social Media Ondernemer vind je hier.  

Is eten en drinken inbegrepen?

Uiteraard word je ontvangen met koffie/thee en zorgen we voor wat lekkers bij de koffie. Tijdens de lunchpauze wordt een lunch aangeboden en na afloop heb je de gelegenheid om nog even na te kletsen tijdens de netwerkborrel.  

Ik ben een ondernemer uit België en betaal dus geen BTW.

Bij de registratie kun je aangeven dat je uit België komt, daarbij vermeld je ook jouw Belgische BTW-nummer. Zodra je naar de betaalpagina wordt doorgelicht wordt de BTW automatisch verlegd en betaal je dus geen BTW.

Beperkt aantal tickets beschikbaar voor de prijs van €145